Voel je goed met gezonde voeding

Welkom op de website van Voel je Goed! Dé praktijk in Eindhoven en Son waar je al sinds 2005 terecht kan met al je vragen over voeding, gezond leven en eten en afvallen.

Onze filosofie is dat als je goed voor je lichaam zorgt en het geeft wat het nodig heeft, je beloond wordt met een gezond, slank en fit lichaam.

Wij kijken dus niet alleen naar kilo’s en calorieën, maar naar het totale plaatje van voeding, beweging en mentale aspecten zoals stress en emoties. Ons doel is om je te helpen een levensstijl te vinden die bij je past en waarbij goed voor jezelf zorgen centraal staat. Een levensstijl waarbij je voor de rest van je leven energiek, gezond en slank blijft.

Omdat ieder mens anders is, hebben wij ook een zeer persoonlijke aanpak. Onze adviezen worden letterlijk op het lijf geschreven. Je kunt bij ons terecht voor een analyse en advies van je huidige voedingspatroon en leefstijl, het beantwoorden van specifieke voedingsvragen of voor een volledig traject om je te begeleiden naar een nieuwe gezonde leefstijl. We gebruiken hiervoor kennis als basis, zodat je straks ook zonder ons probleemloos de juiste keuzes kunt blijven maken.

Dus wil je:

  • Een gezond(er) eet en leefpatroon
  • Afvallen
  • Een gezond gewicht
  • Een lager risico op gezondheidsproblemen
  • Meer energie en vitaliteit
  • Weten hoe je kunt eten zonder zorgen terwijl je lekker blijft genieten

En ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden bovendien geheel of gedeeltelijk onze voedingsadviezen.

 

Vergoeding zorgverzekeraar